Renault Austral отримав звання Autobest – Найкраща автопокупка Європи 2023 року

 

Renault Austral був визнаний переможцем конкурсу «AUTOBEST 2023», європейської нагороди за найкращу автомобільну покупку Європи в 2023 році. З загальними 14 937 балами Renault Austral посів перше місце, значно випередив Opel Astra з 13986 балами. Всього на 53 бали менше отримав Peugeot 308, що посів третє місце. Детальні результати будуть розміщені в розділі «Підсумковий рейтинг» на сайті www.autobest.org.

«Це велика гордість і визнання для всіх команд Renault, які працювали над проектом – від дизайну та розробки до заводу в Паленсії, продажів та мережі збуту. Журі AUTOBEST з 31 члена від 31 країни чітко виявила, що наш новий кросовер C-сегменту є ідеальним синтезом найкращого з обох світів: електромобіль для міської їзди та надзвичайно ефективний гібридний двигун, здатний долати великі відстані без підзарядки. Завдяки OpenR Link і Google Automotive Services Austral також пропонує найкращі послуги, підключення та додатки, щоб забезпечити захоплюючий та інтуїтивно зрозумілий досвід водіння», – заявив головний операційний директор Renault Фабріс Камболів.

«Наш цьогорічний переможець представляє наступний рівень бренду Renault. Це найкращий продукт французького виробника з високоякісними матеріалами, чудовою якістю їзди, вражаючим дизайном і, ймовірно, найкраще технологіями з підключення на борту автомобілів сьогодні. Авто користується перевагами повністю гібридних двигунів E Tech, одного з наших попередніх переможців в категорії TECHNOBEST. З 6 фіналістів цього року Austral вдалося вразити більшість членів журі найбільшого європейського незалежного автомобільного медійного журі, і багато хто поставив його на перше місце у своєму голосуванні», – заявив Дан Варді, засновник і голова конкурсу AUTOBEST.

AUTOBEST втретє успішно організував тест фіналістів у Тісдорфі (Австрія), наприкінці листопада. Завдяки професійній допомозі наших друзів з випробувального полігону OAMTC у Тісдорфі AUTOBEST вдалося провести найскладніший набір випробувань, доступних сьогодні для автомобільних ЗМІ.


Hyundai Ioniq 6 став переможцем нагороди ECOBEST 2023. Нова модель Hyundai — це революційний новий електромобіль с ультрааеродинамічною формою, що не тільки пропонує запас ходу понад 600 км, але також демонструє вражаючий стиль. Цей сміливий, інтелектуальний новий Hyundai є автентичним витвором технології, який цілком заслуговує на перемогу в номінації ECOBEST 2023.

Журі AUTOBEST вирішило не присуджувати в цьому році нагороду TECHNOBEST, присвячену класичним автомобільним технологіям. Нагороди за інші номінації було оголошено раніше – відвідайте https://olegtestdrive.blogspot.com/2022/11/autobest-2023.html

22-га гала-церемонія нагородження AUTOBEST Awards відбудеться 11 травня 2023 року в Роттердамі, Нідерланди. За традицією європейське журі AUTOBEST щороку вручає нагороди в іншій країні. 21-й гала-концерт AUTOBEST відбувся 9 червня 2022 року поблизу Страсбурга, Франція.

Європейське журі AUTOBEST дякує читачам з усієї Європи за підтримку проекту та PR-відділам автовиробників за підтримку в організації зустрічей і тест-драйвів нових продуктів.

Про AUTOBEST

Організація AUTOBEST була створена в 2001 році з революційною концепцією пошуку найкращої автомобільної покупки на європейському ринку. Щоб автомобіль став переможцем AUTOBEST, він повинен представляти найкращу пропозицію для більшості європейських клієнтів. Ціна, дилерська мережа, дистрибуція запчастин і універсальність є найважливішими критеріями в процесі голосування. Дизайн і нові технології також стають більш критичним фактором для голосування. AUTOBEST використовує прозору систему голосування зі складною матрицею з 13 критеріїв для визначення переможця. Україна представлена в AUTOBEST з 2013 року.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Peugeot 308: трохи більше характеру й галльського шарму

Citroen C4 X: незвичніше незвичнішого