Нові кредитні та сервісні послуги від Stellantis вже скоро


Українське представництво Stellantis оголосило про повернення кредитування юридичних осіб за новими умовами із частковою компенсацією витрат від міжнародних донорів. Програма постгарантийного обслуговування EUROREPAR буде розширена на інші бренди.

Концерн Stellantis оголосив про відновлення кредитування юридичних осіб в Україні, яке було призупинено у 2022-му році. Клієнтам пропонуються кредитні продукти від кількох провідних банків із мінімальним першим внеском від 20 % вартості автомобіля, максимальним терміном кредитування до 7 років та відсотковою ставкою від 0,01 % річних. Усі ці послуги представлені в рамках програми BUYEASY, яка найближчим часом також запропонує кредитні калькулятори в онлайн-магазинах.

Stellantis Україна є учасником програми компенсації 20 % вартості фінансування від ЄБРР, що пропонується для юридичних осіб. Програма діє за умови придбання в лізинг вантажних автомобілів або електромобілів.

Нова програма від BEST LEASING за підтримки Проєкту USAID «Інвестиції для стійкого бізнесу» надає компенсацією 30 % на послуги лізингу на бренди авто, якими керує Stellantis в Україні. Програма запущена для компаній, що працюють для відновлення бізнесу, який постраждав від війни, або залучені в підтриманні критичної інфраструктури. Програма розповсюджується на придбання автомобілів юридичними особами або ФОП, включно з компаніями мікробізнесу.


Уже добре відомий бренд EUROREPAR від Stellantis, під яким реалізуються автозапчастини та різноманітні аксесуари для автомобілів, запустив проєкт DISTRIGO. Першим його етапом стало залучення незалежних українських дистриб’юторів запасних частин у додаток до власної мережі дилерських центрів Stellantis. Кінцевою метою проєкту є забезпечення 100-відсоткової наявності найбільш популярних запасних частин у всіх регіонах України та їх доставлення до сервісних центрів упродовж двох годин.

У найближчих планах – запуск в Україні мережі мультибрендових сервісних центрів EUROREPAR Car Service для обслуговування постгарантійних автомобілів. Ця мережа прийматиме не тільки автомобілі, що належать до брендів концерну Stellantis, а також основні європейські та азійські марки, як це вже було зроблено в багатьох країнах світу.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Peugeot 308: трохи більше характеру й галльського шарму

Cupra Formentor 2.0 TDi: споряджений сирим порохом?