Оголошено фіналістів європейського конкурсу Autobest 2024


Європейське журі Autobest оголошує фіналістів конкурсу «Краща автомобільна покупка 2024 року». Також визнано переможців у номінаціях:
– Жиль Відаль – новий член Зали слави DESIGNBEST
– Дені Ле Во отримує звання MANBEST
– Porsche визнано кращою компанією року.

BYD Dolphin, Fiat 600e, Hyundai Kona та Jeep Avenger змагатимуться за звання «Краща автомобільна покупка Європи у 2024 році». Журі зробить свої остаточні оцінювання протягом найближчих тижнів, а переможець 23-го конкурсу AUTOBEST буде оголошено в середині грудня.


Журі знову вирушить 21 та 22 листопада в Тісдорф (Австрія) на фінальний іспит, що відбудеться на випробувальному полігоні Fahrtechnik Fahrtechnik, яким керує Австрійський автомобільний клуб (OEAMTC), та який здобув міжнародне визнання за проведення випробувань транспортних засобів та навчання водіїв у багатьох сферах.


Журі проголосувало за Porsche як переможця премії COMPANYBEST 2023

Німецький виробник преміумкласу впевнено вийшов із пандемічних років, продемонструвавши обіг у 37,6 млрд євро. За 2022 рік – зростання на 13,6 %. Прибуток і постачання автомобілів (310 000 екз.) також значно зросли. 2023 рік розпочався ще більш вражаюче для компанії зі Штутгарта зі значним зростанням доходу від продажів, операційного прибутку та постачання за перші шість місяців. Через рік після IPO Porsche перебуває в кращому стані, ніж будь-коли раніше. Porsche також чітко дотримується графіка розширення лінійки електромобілів: Macan і 718 слідом за Taycan з’являться найближчим часом. Усі ці факти переконали журі Autobest присудити нагороду COMPANYBEST саме Porsche.


Деніс Ле Во (Denis Le Vot), виконавчий віцепрезидент і генеральний директор бренду Dacia, став лауреатом премії «Людина 2023 року»

Деніс – досвідчений топменеджер групи Renault з великим професійним досвідом. Очоливши Dacia, Ле Вот перетворив компанію на один із найкращих автомобільних брендів у світі, розкривши її величезний потенціал. Нові моделі, такі як Bigster, або сміливі нові проєкти, такі як участь у ралі Дакар, представляють стратегії, здібні зробити Dacia не тільки дуже успішною, але й дуже бажаною та крутою машиною для володіння. У всьому цьому Денис зіграв важливу роль.


Найновішим членом Залу слави DESIGNBEST 2023 став Жиль Відаль (Gilles Vidal), віцепрезидент Renault Group з дизайну

Його кар’єра охоплює три десятиліття, включно з роботою в Citroen, Peugeot і Renault, де він зараз обіймає посаду віцепрезидента з дизайну. Жиль створив деякі з найуспішніших моделей на європейському ринку, а також створив численні пам’ятні та вражаючі концепт-кари.

Члени журі AUTOBEST представляють 31+1 європейську країну (Україна представлена з 2003 року, Росія на цей час відсторонена) – це найбільше незалежне автомобільне журі в Європі та світі за кількістю представлених країн. Журі приділяє пильну увагу зусиллям автомобільної індустрії. Інвестиції, нові робочі місця в автомобілебудуванні, розвиток екологічно чистих автомобілів і технологій, підтримання різних регіонів Європи – усе це ретельно перевіряється журі. Нові бортові інформаційні технології також перебувають під пильною увагою. Загалом AUTOBEST оголошує вісім нагород за ці досягнення. У найближчі тижні AUTOBEST повідомить переможців у номінаціях ECOBEST, SAFETYBEST, SMARTBEST, SPORTBEST та TECHNOBEST.

23-тя урочиста церемонія нагородження AUTOBEST Awards відбудеться в Люксембурзі у 2024 році, дата буде оголошена додатково.

Більше інформації можна знайти на сайті www.autobest.org

Про AUTOBEST

Організація AUTOBEST була створена у 2001 році з революційною концепцією пошуку «Кращої автомобільної покупки», доступної на європейському ринку. Для того, щоб автомобіль став переможцем AUTOBEST, він має бути найкращою пропозицією для більшості європейських клієнтів. Ціна, сервісна мережа, дистрибуція запасних частин та універсальність є найважливішими критеріями в процесі голосування. Дизайн і нові технології також стають усе більш важливими чинниками для голосування. AUTOBEST використовує прозору систему голосування зі складною матрицею з 13 критеріїв для визначення переможця.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Peugeot 308: трохи більше характеру й галльського шарму

Cupra Formentor 2.0 TDi: споряджений сирим порохом?