BYD Dolphin був визнаний переможцем AUTOBEST 2024 і здобув звання «Краща автомобільна покупка Європи у 2024 році




Із загальним результатом у 20 057 балів BYD Dolphin вийшов на перше місце в у тісній конкуренції з Hyundai Kona, який посів друге місце, відставши від нього лише на 344 бали. BYD DOLPHIN набрав 25,88 % від загальної кількості доступних балів у процесі голосування, FIAT 600 — 24,00 %, HYUNDAI KONA — 25,44 % і JEEP AVENGER — 24,68 %.


Детальні результати доступні на сайті www.autobest.org.

«Це одне з найбільш збалансованих змагань AUTOBEST за останнє десятиліття. Усі цьогорічні фіналісти виявилися видатними продуктами, з великою привабливістю та різною компетентністю, оскільки члени журі ретельно перевіряли всі моделі під час дуже детальних випробувань. Але зрештою, у нас є переможець — BYD Dolphin, модель, яка має лише електричну версію», сказав Дан Варді, засновник і президент організації AUTOBEST.

«Цьогорічний конкурс супроводжується історичною прем’єрою. Уперше в нас є китайський бренд із моделлю, виготовленою в Китаї, яка стала автомобілем із найкращим співвідношенням ціни та якості в Європі. BYD є однією з провідних світових компаній у світі електрифікації, а Dolphin, який входить до п’ятірки найбільш продаваних електромобілів у світі, є чудовим автомобілем, який уже почав показувати дуже хороші результати й в Європі. Перемога BYD Dolphin є яскравим доказом того, що сьогодні автомобільна промисловість стає глобальним бізнесом із меншою кількістю кордонів порівняно з тим, що було лише кілька років тому, а такі нові продукти здатні задовольнити будь-які смаки та водіння, у тому числі найвибагливіших європейських споживачів», — додав Дан Варді.

Легендарний Девід Річардс став лауреатом премії SPORTBEST 2024. Річардс — колишній чемпіон світу з ралі, він очолював різні команди у Формули-1 та керував Aston Martin.


Сьогодні він є однією з найвидатніших фігур у світовому автоспорті. Девід Річардс, з 2005 року командувач Британської імперії та член Зали слави автоспорту, упродовж усієї своєї зіркової спортивної та управлінської кар’єри був привітним, завжди безкорисливим і доступним лідером і відданим прихильником автоспорту та автомобільної промисловості.

TECHNOBEST 2024 дістався CATL за революційну батарею Shenxing. CATL випустила Shenxing, першу у світі акумуляторну батарею 4C LFP із надшвидкою зарядкою, яка здатна забезпечити 400 км пробігу за 10 хвилин заряджання, а також запас ходу понад 700 км на одній повній зарядці.


Очікується, що Shenxing значно зменшить занепокоєння користувачів електромобілів і почне еру надшвидкої зарядки електромобілів. Зосереджуючись на самій природі електрохімії, CATL продовжує свої інновації в матеріалах, електрохімії та системній структурі комплексним шляхом, досягаючи надшвидкої зарядки, високої щільності енергії та високого рівня безпеки одночасно у творчий спосіб. Shenxing розширює межі хімічної продуктивності LFP, провідної інновації в галузі акумуляторів.

Lotus отримав нагороду SMARTBEST 2024 за свою систему Hyper OS. Система Hyper OS від Lotus є справді передовою, використовує новітні технології від Qualcomm і Epic Games. Інноваційна двочіпова система забезпечує обчислювальну потужність на рівні сервера для швидкої обробки та роботи без затримок.


Lotus
здобув нагороду журі AUTOBEST вперше за останні два десятиліття. Ця нагорода призначена за найкращу новітню бортову технологію підключення.

Новий Citroën ë-C3 став переможцем нагороди ECOBEST 2024. Citroën ë-C3 — автомобіль, який прагне змінити правила гри на європейському ринку акумуляторних електромобілів.


Пропонуючи сучасний, добре обладнаний, просторий і безпечний автомобіль B-сегменту менш ніж за 25 000 євро в більшості європейських країн, Citroën відкриває нові території для електромобілів і робить їх доступними для багатьох, хто цікавиться електричною мобільністю. І, що більш важливо, новий Citroën ë-C3 буде вироблятися в Європі, демонструючи прихильність Stellantis європейській промисловості, а також здатність бути дуже ефективним у виробництві.

Continental виборов SAFETYBEST 2024 за свою куртку Detectable Jacket. Оскільки ми бачимо постійний прогрес у безпеці автомобілів, вкрай важливо, щоб інші вразливі категорії учасників дорожнього руху були взяті до уваги. З огляду на це, компанія Continental розробила новий матеріал для своєї куртки, яка робить велосипедистів більш помітними для сенсорів найновіших транспортних засобів. Це просте, але розумне й дуже корисне рішення, яке показує, що багато разів прості речі можуть значно змінити ситуацію.


Усі нагороди будуть вручатися на 23-ії гала-церемонії AUTOBEST, яка вперше відбудеться в Люксембурзі у 2024 році. Журі AUTOBEST висловлює щиру подяку читачам з усієї Європи за постійне підтримування проєкту. Крім того, журі відзначає неоціненний внесок різних PR-відділів автомобільної промисловості. Їх непохитна підтримка зіграла важливу роль в організації зустрічей та тест-драйвів.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Peugeot 308: трохи більше характеру й галльського шарму

Cupra Formentor 2.0 TDi: споряджений сирим порохом?