Легковики нової марки Changan дебютували в Україні


Китайська марка Changan з початку 2024 року офіційно представлена в Україні. Її імпортером став торговий дім Sojitz, насамперед відомий у світі як імпортер та дистриб’ютор автомобілів Subaru. У дилерських центрах зі старту представлені три моделі кросоверів.

Бренд Changan дебютував із трьома бензиновими моделями: CS35Plus класу B-SUV, CS55Plus класу С-SUV та флагманською UNI-K класу Е-SUV. Саме до цих ринкових сегментів відносить їх офіційний імпортер «Соджітз Авто Україна» – таке ім’я дістав того року офіційний імпортер автомобілів Subaru в Україні як частина Sojitz Corporation.

Цей японський торговий дім зі свого боку й володіє маркою Changan Auto. Вона належить до найбільших автовиробників Китаю, посідаючи місце в ТОП-5 за кількістю вироблених автомобілів, за інформацією імпортера. У широкій модельній гаммі переважають різноманітні кросовери й позашляховики – від компактних міських до повнорозмірних сімейних. Присутні моделі з переднім та повним приводом. З цієї гамми впродовж 2024 року до української пропозиції заплановано додати ще й пікап Changan Hunter.


Кросовер CS35Plus є найдоступнішою моделлю Changan в Україні. Його ціна стартує з 889 000 грн за версію з 1,4-літровим турбодвигуном потужністю 150 к.с. та 7-ступеневою автоматичною трансмісією DCT (з подвійним зчепленням).

Такою самою коробкою передач оснащений CS55Plus, але двигун дещо потужніший – 1,5-літровий 181-сильний. Початкова ціна – 989 000 грн.


Флагманський для української гами UNI-K коштує набагато дорожче – якнайменше 1 479 000 грн. Він моторизований 2-літровим турбо на 232 к.с., якій під’єднаний до 8-ступеневого гідравлічного автомата, що може передавати потужність на два, або чотири колеса.

Наразі відкриті дилерські центри в Києві, Дніпрі, Полтаві та Харкові. Потенційних клієнтів марки кредитує Ощадбанк.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Peugeot 308: трохи більше характеру й галльського шарму

Cupra Formentor 2.0 TDi: споряджений сирим порохом?